Elengedlek, boldog leszek és szabad!

Egész napos workshop a tudatos elválás jegyében
Egész napos workshop 2019. május 25. szombat 10 óra

Formabontó, tabukat döntögető workshop a  szeretetről, szerelemről, méltóságteljes elengedésről és különválásról, majd az azt követő, boldog élet megteremtéséről szól.

 

  • Szeretnéd tudni, hogy egy tönkre ment kapcsolat után hogyan élhetsz ismét boldog és teljes életet?
  • Kíváncsi vagy, miként tekinthetsz szakításodra életed egyik legnagyobb ajándékaként?
  • Szeretnéd, ha egykori szerelmeddel zajos csatározások helyett méltó módon, békében és szeretetben búcsúzhatnátok egymástól?
  • Szeretnéd tudni hogyan kell félelmek nélkül szabadon szeretni?

Hogyan válj el békében, szeretettel, értéket teremtve mindkettőtöknek?

 

Amikor megtaláljuk életünk szerelmét és fogadjuk, hogy kitartunk jóban-rosszban egymás mellett, eszünkbe sem jut, hogy a legédesebb történet, amit valaha átéltünk, mégsem boldog véggel és beteljesedéssel kecsegtet majd. Legvadabb fantáziánkban sem gondolnánk, hogy a mi történetünk nélkülözni fogja a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” típusú romantikus befejezést.

Pedig a házasságok, a párkapcsolatok jelentős része szakítással végződik, a válás, mint olyan, ma már kultúránk „természetes” részét képezi. Természetes, de nem a helyén kezelt részét, hiszen mondjuk ki: ma a válás, a szakítás a társadalmi közfelfogásban KUDARC!
…Miközben lehetne
életünk, egy fontos, pozitív értelemben vett, sorsfordító tapasztalata
Vagy
egy nagyszerű lehetőség arra, hogy újfajta minőségként kezeljük volt párunkkal való kapcsolatunkat.

Ez a hétvége nagyon értékes és különleges lesz számodra, hiszen:

  • megismerhetsz egy formabontó módszert, melynek segítségével szakításodat, – akármilyen okból is hoztad meg döntésed – mérhetetlen szeretet, nagylelkűség, és jóakarat jellemzi majd
  • elsajátítod a készséget, hogy életed egyik legnehezebb és legfájdalmasabb periódusából ajándékot kreálj magadnak, mely aztán mindkettőtök számára a kiegyensúlyozott továbblépés és boldog jövő záloga lehet
  • megtanulod, hogyan írd felül a szakításkor életbe lépő biológiai reakciókat
  • sikeresen elengeded a múltat, s vele a haragot, a vádat és az önvádat, teret adva a megértésnek, a megbocsátásnak és annak a tiszta szeretetnek, mely kapcsolatotok kezdetén szabadon és természetesen áramlott köztetek
  • mély felismerések nyomán megérted saját szereped az eseményekben, ami a megnyugváson túl annak ígéretét is hordozza, hogy jövőbeni párkapcsolatodban tudatosan képes leszel másként cselekedni, önmagad számára megfelelőbb döntéseket hozni

A békés és szeretetteljes válás módszerének megismerésébe bevezetlek.

Tarts velem, hogy megtehesd az első és legfontosabb lépéseket, melyek egy új, szebb és boldogabb párkapcsolati jövő felé vezethetnek! Várom jelentkezésed!

Ekkor és itt várlak:

Időpont

2019. május 25. 10 óra

Kérjük, hogy a zavartalan kezdés érdekében pontosan érkezz! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín

1126 Budapest, Márvány u. 29. 1/5 Integrál Mentoring

Parkolás az épület melletti utcákban lehetséges.

Belépő

14.990 Ft, melyet a bankkártyával fizethetsz. Hozd el a barátodat/barátnődet, s ha ketten érkeztek, 10% kedvezményt kaptok, így a belépő ára csak 13.490 Ft/fő lesz.

Érdekel az workshop, de sajnos ebben az időpontban nem érsz rá? Vedd fel velem a kapcsolatot vagy kövess a Facebookon, hogy értesíthesselek a következő workshop időpontjáról.

Ebben az izgalmas témában én foglak kalauzolni Téged:

Bús Tímea, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach, mentálhigiénés segítő szakember, okleveles családi és válási mediátor, NLP tréner.

Tudom milyen, ha darabokra törik a szíved és szinte az egész életed újra kell építened. Megtettem, többször is. Tudom mit jelent, ha félsz, ha szorongsz, ha úgy érzed nem vagy elég jó. Ismerős érzések. Segítek, hogy megértsd mi és miért történik az életedben. Hogy elfogadd azt, ami van és működő párkapcsolatodban élj.

Közel tíz éve foglalkozom párkapcsolatokkal. Több ezer egyedülálló keresett meg, hogy segítsek megtalálni a szerelmet. Ma már abban tudok segíteni, hogy szerelmes legyél önmagadba és elkezdj hinni a közöttünk lévő szeretet térben.

Hiszek a szeretet erejében, a szerelemben, a változásban és a fejlődésben. Tudom, hogy az élet nem más, mint működő emberi kapcsolatok szövevénye. Azt is tudom, hogy a legboldogabbak azok az emberek, akik szeretetteljes emberi kapcsolatokban élnek. És persze elégedettek önmagukkal és az életükkel is.

“Az élet nem lehet egész, de attól lehet teljes” – mondja Pál Feri. Segítek abban, hogy az önismereti útra lépve teljes életet élj, hogy valami nagyszerűt varázsolj még a legnehezebb élethelyzetekből is. Ha nekem sikerült, akkor Neked is fog!  Csak indulj el a fejlődés és változás útján!  És az élet válaszolni fog rá! Ez a legszebb az egészben. 🙂

Jelentkezz és foglalj helyet magadnak!

Jelentkezésed, amint megérkezett a bankkártyás fizetés  e-mailben visszaigazolom és egy szabad helyed fenntartok a  számodra!

Várlak nagyon sok szeretettel és egy igazán mélyreható ismeretekkel és használható tudással szolgáló workshoppal, hogy Te is meghitt párkapcsolatban élj az Igazival! Mert csak így leszünk igazán boldogok!